AKTUELNO

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svom Fejsbuk profilu objavio je snimak napada grupe učesnika sinoćnjeg protesta na radnike "Gradske čistoće", uz komentar da snimak pokazuje kako demokratiju zamišlja lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas.

- Ovo je video snimak Đilasove razularene horde koja je napala radnike Gradske čistoće koji su čistili terazijski tunel od smeća koje su Đilasove pristalice ostavile  - komentar je koji je Vesić napisao na svom profilu na ovoj društvenoj mreži uz priloženi snimak.

Podsećamo, grupa sledbenika Dragana Đilasa napala je juče oko 20.30 sati radnike Gradske čistoće koji su čistili Terazijski tunel od nalepnica kojima je tunel bio izlepljen i đubreta koje su ostavili u tunelu, a koje je ometalo odvijanje saobraćaja, objavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić na svom fejsbuk nalogu.

- Sa svima koji ne misle kao on Đilas je spreman da se obračuna bez obzira da li su politički protivnici, levičari koji su protestovali zajedno sa njim ili radnici Gradske čistoće koji samo rade svoj posao odnosno čiste grad posle nereda koji on sa svojim sve malobrojniji sledbenicima napravi - istakao je Vesić.

#Goran Vesić

#JKP Gradska Čistoća

'